Vi mødtes selvfølgelig I et andet netværk…..


Jonas Broustbo

Direktør – Partner – 33 år

Tidligere afdelingsleder i tværgående indsats for børn, unge og voksne; Idrætsprojektet, Københavns kommune.

Tidligere Head Of Retail, Events og B2B hos Social Foodies.

Min historie

I mine sidste 10 år har jeg bevæget mig i innovative, ansvarlige og bæredygtige virksomheder. Her har jeg sikret udvikling, salg og strategiske partnerskaber – dette er blevet løst gennem netværk og fællesskaber rundt om eller langt væk fra kerneopgaven.

Hvis jeg som leder eller beslutningstager fik brug for at være kreativ, kunne det være energidrænende at stirre på udfordringen for at finde løsningen. Derfor har jeg indgået i netværk som har været alsidige og som har kunne give mig nye vinkler på mit arbejde.

Når så jeg har brugt netværk er opgaven ikke kun blevet løst bedre, men samtidig har jeg styrket organisationens kendskab til andre virksomheder hvor der så er opstået nye forretningsmuligheder.

Det klassiske 1 + 1 = 3.

Det fungerede fantastisk for mig i faglige fællesskaber og erhvervsnetværk, men en brændende motivation for netop at tage det der fungerer og ophøje det til fællesskabets absolutte kerneopgave, har siddet dybt i mig meget længe… Heldigvis var jeg ikke alene om denne vision, og sammen med Jan har vi besluttet os at gøre netværkets styrke til kerneopgaven i 1 Community.

Kontakt: +45 26281780 // jb@1community.dk

 


Jan Thorsted
Direktør – Partner – 52 år

Partner Hellerup Bolig, Hellerup Styling & Cara Copenhagen.

Selvstændig siden 2011.

Min historie

Jeg bruger ca. 15 min. hver dag på at arbejde for mit netværk. Dette er ulønnet……og dog.

Jeg er af den overbevisning, at ved altid at assistere mit netværk på bedst mulig vis, så gør mit netværk det samme for mig. Nogen vil kalde dette en naiv tilgang til tingene, men kigger jeg f.eks. et års tid tilbage i kalenderen, så har jeg minimum tilført mit netværk en værdi på 6 cifre, og det rigtigt gode er, mit netværk har gjort det samme for mig. Derudover kommer uforløst potentiale, mersalg mm.

I dette eksempel har jeg udelukkende fokuseret på bundlinje, ikke på personlig udvikling, besparelser, fantastiske oplevelser og lignende.

Siden jeg startede som selvstændig i 2011, så har alt været baseret på netværk. I de 9 år der er gået har vi maksimalt brugt ca. kr. 2.500 på markedsføring pr. år. Netværk har været den udefra kommende faktor der har haft størst indflydelse på vores succes.

Vi har derfor i en længere periode afsøgt mulighederne for at øge vores fokus på yderligere netværk. Vi fandt ikke hvad vi søgte, men jeg mødte Jonas og dermed en fælles drøm/vision om at skabe det rigtige netværk.

Kontakt: +45 53532850 // jt@1community.dk

 


Advisory board:

Charlotte Christensen-Degn
Finansiel rådgiver
Hjertetouren

 

Pia Allerslev
Strategisk rådgiver
Rådgivningsfirmaet ALLERSLEV
Desireé Rose
Branding ekspert
Drose