HVILKEN VÆRDI HAR 1 COMMUNITY FOR VORES MEDLEMMER OG MÅSKE DIG?

Relationer, relationer og atter relationer.

Etableringen af gode varige relationer er vigtigere end noget som helst andet. Du får et netværk, hvor alle aktiviteter gøre med tanke på, hvordan det forbedrer muligheden for at skabe værdifulde relationer mellem vores medlemmer – og deres netværk.

Uanset om det er morgenmøder, Walk’n talks, fredagsbar, vinsmagning, middage, rejser eller flødebollekurser – er fokus at etablere og udbygge de relationer, som skaber værdi for vores medlemmer.

1 Community’s fornemmeste opgave er at skabe de rammer – fysiske og sociale – der støtter op om vores medlemmers opbygning af relationer. Det er medlemmerne, der via deres omtanke, gavmildhed og åbenhed, skaber værdien for hinanden – i de rammer, vi etablerer.

Du bliver en del af et fællesskab, hvor vi er enige om, at det giver værdi at spille hinanden stærke. At vi skaber mere værdi sammen end hver for sig.

I 1 Community arbejder vi ud fra 12 forskellige elementer, som er fundamentet for et værdifuldt netværk for vores medlemmer.

Det er individuelt, hvordan vi som mennesker vægter disse elementer, eller hvordan vi gør dem op i kroner og øre – men vi står fast på, at vores medlemmer skal opleve en udvikling og værdi ved at være med i 1 Community.

1 Community er bygget på:

 • Relationerintet er vigtigere. Vores primære fokus – alt andet skal bidrage til at skabe relationer og værdi hertil.
 • Professionalitetfaste medarbejdere har fokus på højt niveau i alle aktiviteter.
 • Dialog med kommende og nuværende medlemmer.
 • Uformel tone og dynamik
 • Strukturmødeledere og ambassadører, der sikrer at alle føler sig velkomne
 • TilgængelighedFacebook-gruppe, der sikrer adgang til et personligt og fagligt fællesskab mellem møder.
 • Bundlinje. Via relationer og tillid skabes forretning på tværs af både små, mellemstore og større virksomheder.
 • Aktiv markedsføring. For og med medlemmerne via hjemmeside og sociale medier.
 • Besparelser. Gode kontakter og medlemsfordele i mange brancher. Her ligger en betydelig post og venter for alle medlemmer.
 • Personlig og faglig udvikling. Et bredt netværk giver adgang til stor viden og mange kompetencer. Vores små mødegrupper giver godt indblik i hinandens virksomheder og kompetencer.
 • Sociale arrangementer og events. Styrker nære relationer og giver indblik i andre virksomheders ydelser.
 • Strategiske samarbejde. Gode relationer skaber grobund for at udvikle samarbejder, som gavner flere medlemmer.

KOM MED SOM GÆST…

Som gæst får du et indblik i 1 Communitys fællesskab og på baggrund heraf, kan du beslutte dig om dette netværk er det rigtige for dig. Vi vægter en god oplevelse og derfor vil der forud for et gæstebesøg altid være en afklarende dialog enten via telefon, mail eller møde. Du kan skrive en mail på info@1community.dk såfremt du ønsker at komme med som gæst.

BEMÆRK: Vi har max antal på gæster pr. morgenmøde og gør derfor alt hvad vi kan, for at ramme dit behov. Men kig gerne i vores kalender for at se hvilke datoer der kan passe dig.