HVEM ER DU?

Ekstrovert eller introvert – eller noget midt imellem? Vi har plads til alle typer af mennesker. Mangfoldigheden er en styrke – så om du er selvstændig, leder, partner eller alt muligt andet spændende er ikke afgørende.

Det afgørende er, at du tror på værdien af at bidrage. At afsætte lidt af din tid og dine tanker til netværket. Du skal tro på, at mennesker i fællesskab kan skabe mere værdi sammen, end vi kan hver for sig.

En deltager der aldrig dukker op, får intet ud af netværket. Deltager du ikke, bygger du ingen relationer. Og dermed får hverken du eller resten af netværket nogen værdi. Så du skal kunne afsætte tid til morgenmøde hver anden torsdag – og til sociale events i ny og næ.

Derudover skal du have en tro på, at det at give andre muligheder bliver tilbagebetalt mange gange på den lange bane.

Er du nysgerrig på at lære noget nyt, forbedre din virksomhed og styrke din fremtid gennem spændende relationer – så er du den rette til 1 Community.

 

VIL DU MED SOM GÆST?

Vi vil gerne vise vores fantastiske medlemmer og netværk frem, fordi vi ved, at virkeligheden er meget bedre end det, vi kan skrive her. Skriv til os på info@1community.dk, hvis du har lyst til at komme med som gæst.

Vi lægger vægt på, at vores gæster får en god oplevelse – og derfor bruger vi altid tid på at holde et afklarende møde (online eller offline) forud for et gæstebesøg.

BEMÆRK: For at give både gæster og vores medlemmer en god oplevelse, har vi sat en grænse for, hvor mange gæster, der kan være med til hvert morgenmøde. Kig gerne i vores kalender for at se hvilke datoer, der kan passe dig – så gør vi vores ypperste for at imødekomme dine ønsker.